02 - 2334418

Gynekologipalvelut

Nainen tarvitsee gynekologia elämänsä aikana monenlaisissa asioissa. Kaikki naiset ovat ainutlaatuisia ja erilaisia, niin myös gynekologit. Meillä Aura Klinikalla Turussa työskentelee yli 20 naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriä. Tavoitteemme on tarjota ihmisläheistä palvelua juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu lääkäriemme esittelyihin ja kysy tarvittaessa neuvoa valintasi tueksi hoitajiltamme.

Kaikki gynekologimme hoitavat ehkäisyyn, vaihdevuosiin, laskeumiin, virtsankarkailuun, tulehduksiin tai muihin gynekologisiin pulmiin liittyviä asioita. Asiantuntijamme arvioon pääset nopeasti myös silloin, kun vaivasi on alkanut äkillisesti, esim. emätintulehdusoireet, alkuraskauden vuoto tai vatsakivut. Lääkärimme vastaanottavat myös iltaisin.

Gynekologisten vaivojen diagnostiikassa käytetään usein apuna emättimen kautta tehtävää ultraäänitutkimusta. Nuorella naisella ultraäänitutkimus voidaan tarvittaessa tehdä vatsan päältä tai peräsuolen kautta. Kierukan laitto tai poisto, papakoe tai kohdun limakalvonäytteen otto hoituvat samalla käynnillä. Tarvittaessa saat lähetteen laboratorioomme veri- tai virtsanäytteelle. Laboratoriomme palvelee myös ilman lääkärin lähetettä. 

Meiltä löydät myös erityisasiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet seksuaaliongelmiin, laskeumien ja virtsankarkailun hoitoon, gynekologisiin leikkauksiin, endometrioosiin, myoomien hoitoon, vaativiin gynekologisiin ultraäänitutkimuksiin tai gynekologisiin syöpiin.

Gynekologipalvelumme